Jump to content

Paszkany NEAGA negocierile cu Rednic

- - - - - SPORTS

  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1
Vandalism™

Vandalism™

    Member

  • Member
  • 8 Active Posts

VIDEO

 

 

 

Arpad Paszkany a vorbit pentru prima data despre venirea lui Mircea Rednic la CFR, dupa vizita fostului antrenor de la Standard de duminica de la Cluj. 

"Am auzit si eu ca a fost la Cluj, insa nu ne-am intalnit si nu am negociat cu el. Rednic poate fi pus langa Boloni si ceilalti antrenori pe care presa i-a dat la CFR", a spus Paszkany.

"Trica este antrenorul nostru, iar eu imi doresc ca el sa ramana antrenor principal. Desigur, vom discuta cu el in zilele urmatoare pentru ca am dori sa intarim banca tehnica, sa aducem oameni cu experienta care sa il ajute. Trica a trait o mare dezamagire dupa finala Cupei, desi nu a fost vina lui. Cred ca, pana la urma, a trait o experienta pozitiva din care poate sa invete ce a facut bine si ce nu si sa fie mai eficient din iunie incolo", a mai spus Paszkany.

Acesta a anuntat ca e fan Bokila, dar nu crede ca il poate lua de la Petrolul. Vor pleca mai multi jucatori de la CFR.  "Campania de transferuri e incheiata in proportie de 70%, sunt patru jucatori cu care ne-am inteles pana acum, dar nu le pot dezvalui numele. Mi l-as dori si pe Bokila, dar e un jucator care cred ca va pleca intr-un campionat mai potent financiar, sub 3 milioane de euro nu cred ca va fi vandut. In ceea ce priveste fotbalistii care vor parasi echipa, sunt sase carora le expira contractele si, cel mai probabil, nu li le vom reinnoi", a incheiat Paszkany.sagas.png
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users