Jump to content

Neymar se va integra 100% la Barcelona

- - - - - SPORTS

  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1
Vandalism™

Vandalism™

    Member

  • Member
  • 8 Active Posts

"Neymar se va integra 100% la Barcelona, dar are o problema!"Sfatul pe care i-l dau doctorii inainte de primul meci OFICIAL pentru catalani:

 

 

 

Daca va fi sau nu pereche potrivita pentru Messi la Barca, sau daca face chiar toti banii pe care i-au platit catalanii, nu tine neaparat in totalitate de Neymar.

Pana va fi ajutat si de colegi sa se integreze, medicii au un sfat important pentru el:

"Neymar este 100% pregatit sa se integreze la Barcelona, insa trebuie sa mai lucreze putin la conditia fizica. El este un jucator slabut, cu o conformatie diferita de masivitatea fundasilor cu care va avea de luptat. Are calitati care compenseaza forta, ca viteza de reactie sau acceleratia, ca sa nu mai vorbim de dribling. Insa trebuie sa puna 2-3 kilograme de masa musculara daca vrea sa nu aiba probleme. Oricum, adaptarea jucatorilor brazilieni in Spania se face rapid, de regula, si cred ca va fi si cazul lui Neymar", spune medicul nationalei Braziliei, Jose Luis Runco, citat de Sport.es.

Acelasi sfat i l-au dat si doctorii Barcei, atunci cand a facut vizita medicala. E drept ca Neymar nu are adversari in apararile adverse cum ar fi avut daca juca in Premier League, de exemplu. Forta lor este mai redusa in Spania, pentru ca si specificul campionatului difera.

Insa Neymar ar putea avea probleme in Champions League, un obiectiv care s-a indepartat in ultimele sezoane de catalani.

In acest moment, cu toata calitatile pe care le are, Neymar are 21 de ani, inaltimea de 1,73 si greutatea de 65 de kg.


Edited by Vandalism™, 05 June 2013 - 08:55 PM.


sagas.png
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users