Jump to content

Spread


  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1
NanYLeViCiOuS

NanYLeViCiOuS

    Member

  • Member
  • 0 Active Posts
Spread este o comedie in care joaca Ashton Kutcher, si este regizata de catre David MacKenzie. In Spread ii mai putem intalni in rolurile principale si pe Anne Heche, Laura Linney, Maria Conchita Alonso si Hart Bochner.
[img]http://i40.tinypic.com/4kjuhe.jpg[/img]
Povestea comediei Spred se invarte in jurul lui Nikki (Ashton Kutcher), care imparte favoruri sexuale celor mai bogate femei din New York, in schimbul unor luxuri pe care altfel nu si le permite. Experimenteaza stilul de viata din societatea inalta, primeste cadouri extravangante, plus foarte mult sex. Avantajele sunt mutuale, din moment ce femeile se simt mai tinere si mai frumoase, dar si satisfacute de viata lor sexuala. Cand Nikki o cucereste pe Samantha, o avocata intre doua varste, el primeste mai multe decat a avut vreodata, ba chiar si acces permanent in locuinta de lux a femeii. Intre timp insa, Nikki se indragosteste de o chelnerita superba, Heather, care, in urma invitatiei la casa Samanthei, crede ca-i defapt a lui Nikki. Pana la urma, cei doi afla ca joaca acelasi joc, pentru a avea acces liber in lumea celor bogati si a stilului lor extravagant de viata. Samantha afla ca Nikki o inseala, iar acesta ramane in scurt timp pe strazi. Intre el si Heather se va naste un nou fel de legatura, in urma careia cei doi vor trebui sa aleaga intre dragoste si bani.

Comedia Spread urmeaza sa aiba premiera pe marile ecrane americane pe data de 14 august 2009, urmand sa fie distribuit in cinematografe de catre Anchor Bay Entertainment. Spread va fi interzis vizionarii adolescentilor sub 17 ani, din cauza continutului sexual, nuditatii si a limbajului.
Posted Image

sagas.png
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users