Jump to content

Regulament

REGULI GENERALE
Regulile acestui forum trebuie respectate de către toţi membrii începând din momentul în care îşi creează un cont aici. Încălcarea regulilor prezente aici duce la sancţiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioadă determinată, nedeterminată sau chiar la ştergerea contului. Pentru a citi mesajele postate de membrii deja înscrişi nu este necesară înregistrarea . Înregistrarea pe acest forum este necesară pentru a putea răspunde la mesaje, a putea urca sau descărca fişiere sau de a avea dreptul de a deschide noi topicuri.Orice încălcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor EXTAZIUSS să dea avertismente sau să restricţioneze (la libera lor discreţie) accesul membrilor în cauză pe perioadă determinată sau nedeterminată.


ACTIVITĂŢI INTERZISE
Atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, ameninţătoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate în mesaje şi nu a persoanelor care le-au postat.Postarea de informaţii, fişiere etc cu încălcarea dreptului de autor şi a drepturilor conexe prevăzute de Legea 8/1996, precum şi a oricăror alte drepturi ale terţilor . Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor ataşate în cadrul forumului aparţin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fără permisiunea autorilor reprezintă o încălcare a legilor în vigoare. Dacă doriţi să le folosiţi va rugăm să contactaţi autorii lucrărilor. EXTAZIUSS nu îşi asumă în niciun fel obligaţia de a proteja pozele afişate în cadrul forumului, de a despăgubi autorii şi nici de a ajuta autorii să fie despăgubiţi pentru pagubele pe care le-au suferit.Postarea de discuţii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor României (incluzând dar fără a se limită la informaţii false, vulgare, defăimătoare, rasiste, cu orientare sexuală sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul României) sau care instigă la încălcarea acestor legi. Traficul de reputaţie între membrii prin acordarea de '+' excesiv şi fără a avea la bază o informaţie utilă.Postarea de discuţii care nu au legătură cu subiectul în cauză ("offtopic". Moderatorii / Administratorii îşi rezervă dreptul de a şterge aceste comentarii şi de a da un avertisment userilor în cauză.Colectarea oricărui gen de informaţie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului. EXTAZIUSS îşi păstrează dreptul de a investiga şi de a lua măsurile legale cuvenite împotriva oricărei persoane care, în opinia sa discreţionara, încalcă aceste prevederi, incluzând, fără a se limita la aceasta, îndepărtarea conţinutului nepotrivit din cadrul forumului sau încetarea calităţii de membru a acestor persoane. În plus, în caz de suspiciune asupra legalităţii mesajelor postate, EXTAZIUSS îşi păstrează dreptul de a denunţă situaţia către autorităţile în măsură să aplice legea, acest fapt implicând inclusiv divulgarea către aceste autorităţi a datelor personale ale celor în cauză.Postarea unor mesaje care conţin un limbaj de irc sau Yahoo Messenger este interzis , moderatori şi administratorii rezervându-şi dreptul de a elimina astfel de mesaje şi de a-i sancţiona pe autori.Prin postarea mesajelor dvs. pe forumul EXTAZIUSS sunteţi de acord că dumneavoastră sunteţi singurul responsabil şi veţi despăgubi Comunitatea sau terţii pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinţei de de către dvs. a unor mesaje al căror conţinut încalcă prevederile de mai sus.


RECOMANDĂRI
Postaţi întotdeauna la obiect, folosind o exprimare clară şi corectă din punct de vedere gramatical. Aveţi respect pentru cei care vă vor citi posturile, şi dovediţi acest respect printr-un limbaj normal şi bine structurat. Să nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "ft", "lol" etc; de asemenea să nu dea un răspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar dacă au câteva idei coerente şi pertinente la subiect.Să nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii şi să încerce să îi ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar dacă unele pot părea foarte "banale" şi "simple".Să respecte deciziile moderatorilor şi să nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi formularul de contact de pe site.Să încerce să creeze topicuri cât mai scurte şi clare.


RECLAMAŢII
În cazul în care o persoană consideră că i-a fost încălcat dreptul de autor sau că i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul EXTAZIUSS , noi nu putem dezvălui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date către terţi nefiind permisă în lipsa acordului expres al persoanei vizate, în conformitate cu dispoziţiile art. 5(1) al legii 677/2001. Dacă va consideraţi nedreptăţit în orice mod datorită unui mesaj de pe forum, puteţi proceda la sesizarea justiţiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conformă şi vom răspunde solicitărilor venite din partea unei astfel de autorităţi publice, atâta timp cât ele corespund rigorilor legale, urmând să facem cunoscute datele autorului acestuia către autoritatea competentă şi să ne conformăm dispoziţiilor acesteia, dacă este cazul.Nici un membru al forumului nu poate aduce ca scuză pentru încălcarea Regulamentului faptul că nu ştia de existenţa lui.


Derogarea Raspunderii: EXTAZIUSS are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului. Recomandăm utilizatorilor să citească periodic acest regulament pentru a lua la cunoştinţă ultimele actualizări ale acestuia.